New Ribbon
Snöröjning
Bygg
Klottersanering
Fastighetsskötsel
Städ service
Brandsanering

Välkommen till SGE AB

Med rätt folk på rätt plats som kan utföra ett professionellt arbete och hålla en jämn, hög nivå har vi byggt ett högt förtroende bland både nya och gamla kunder. I och med det kom även framgångarna, vi sysselsätter idag ca 15 personer, ett 10-tal underleverantörer och har en omsättning på strax över 10 Miljoner SEK. Vår nyrekrytering fortsätter och det finns inga indikationer på att vår personalpolicy har förändrats. Möjligtvis till det bättre.

Servicegruppen i Europa jobbar framförallt med människor och tack vare våra medarbetare är just ingenting omöjligt. Därför kan vi åta oss alla typer av uppdrag, vare sig det rör sig om byggprojekt, klottersanering, snöröjning, städning eller måleri.

Tjänster & Miljö

Vi har ett brett sortiment av tjänster som kan appliceras för såväl små som stora kunder. Vi gör allt ifrån byggnationer, fastighetsvård och städning till snöröjning och klottersanering.

Vi håller på att konvertera och korta ner våra miljödokument till en version som är mer webb-anpassad. De kommer snart komma upp här.
/ Webmaster

Våra partners

Våra partners